Press "Enter" to skip to content

Кадри реконструкції Шулявського мосту

Над демонтажем Шулявського шляхопровіду трудяться й в день й вночі. Мер Києва Віталій Кличко постійно ділиться світлинами та відео у мережі Facebook, перевіряючи стан робіт.

“На будівництві Шулявського шляхопроводу вихідних немає. І зараз наше завдання зробити все максимально швидко, щоб уже почати будівництво нового шляхопроводу і до кінця року відкрити рух транспорту “, – зазначив Віталій Кличко.

Дану новину портал Політик передає посилаючись на сайт Погляд.

Кадри реконструкції Шулявського мосту

Кадри реконструкції Шулявського мосту

Наразі міст розбирають на блоки та вивозять на утилізацію. Жителі столиці та передмістя теж слідкують за реконструцією важливого об’єкту Києва та розміщують фото в соціальних мережах, а також жартують, що варто його розбрати на сувеніри.

Кадри реконструкції Шулявського мосту

” У нас в країні легше владу змінити, ніж демонтувати Шулявський міст. Квест цей ніби будівництво століття. Як це по-українські”, – коментує Тимур Нагалевський

Але це не всі ремонтні роботи, які проводяться у місті.

Кадри реконструкції Шулявського мостус

“На Подільсько-Воскресенському мостовому переході тривають активні роботи. Сьогодні на мосту демонтують крайні опори, встановлюють балки автопроїзду, бурять сваї в районі озера Русанівське, а також встановлюють бар‘єрне огородження і облаштовують тротуари”, – розповів мер та записав відеозверення.

Нагадаємо ІА “Погляд” повідомляла про часткове перекриття проспекту Перемоги на період знесення Шулявського шляхопровіду.

Кадри реконструкції Шулявського мосту

Ілюстративний матеріал із відкритих джерел

СЮЖЕТ ПРО ПОЧАТОК РОБІТ, ТА ПЛАНИ ПО РОБОТІ ІЗ ШЛЯХОПРОВОДОМ:

Be First to Comment

Залишити відповідь