Press "Enter" to skip to content

На Закарпатті чоловік скоїв спробу самогубства в ТЦК: його дівчина говорить про знущання (ВІДЕО)

Чоловік спробував вчинити самогубство на території Хустського районного територіального центру комплектування і соціальної підтримки. Наразі проводиться перевірка.

Про це повідомляє “Суспільне”, інформує ПОЛІТИК

Пресслужба Закарпатського територіального центру комплектування повідомила, що 13 березня прикордонники затримали чоловіка під час спроби незаконного перетину кордону. Його доставили до ТЦК для уточнення військово-облікових даних.

Перебуваючи у ТЦК, чоловік зайшов до вбиральні, де через деякий час його знайшов представник військкомату. Він сидів на підлозі зі слідами крові та порізами на руках.

“Військовослужбовці ТЦК та СП надали невідкладну домедичну допомогу та викликали поліцію та карету “швидкої допомоги”, яка доставила чоловіка до Хустської міської лікарні”, – йдеться у повідомленні.

Медики зафіксували спробу самогубства. За даним фактом розпочали службову перевірку.

Своєю чергою дівчина потерпілого повідомила, що він зважився на це через жорстокі тортури.

За її словами, чоловіка викрали працівники прикордонної служби з готелю міста Виноградів.

“Вдягли кайдани та повезли його в невідомому напрямку. Як я потім дізналася, його відвезли до прикордонного пункту пропуску Вилок, і там почались звинувачення у намаганні перетину кордону (це було не так)”, – розповідає жінка.

Стверджується, що прикордонники змушували чоловіка підписати документ із зізнанням у спробі незаконного перетину кордону. Після цього його, як каже жінка, доправили до ТЦК міста Хуст.

“І лише на наступний день о 8 ранку я чую, від добрих людей що він в реанімації міста Хуст”, – повідомила жінка.

За її словами, в ТЦК хлопця “били та знущалися, виривали волосся, тягали по асфальту, принижували”. Жінка також опублікувала відео з лікарні, де видно в якому стані перебуває потерпілий.

“Людина була з документами після операції, у нього забрали його ліки. Та від безвихідності та болю людину довели до спроби самогубства, лише після цього його відвезли до лікарні”, – розповіла вона.

Be First to Comment

Залишити відповідь