Press "Enter" to skip to content

Жахливі подробиці знайденого трупа дитини у валізі під Чернівцями (ВІДЕО)

Правоохоронці встановили, що 20-річна Анна Пілявська власноруч вивезла 2-річну дитину валізі та викинула у кущах на околиці Чернівців.

Про це повідомив начальник управління карного розшуку ГУ НП в Чернівецькій області Олександр Раренко.

Жінка особисто провезла валізу від свого дому до пустира, де і викинула. Це підтверджують відео, вилучені поліцією з камер спостереження.

«2 кілометри вона тягла цю валізу, це підтверджується відеокамерами, через міст, вулицями. Мати сама це все виконала, о 3-й годині ночі 26-го числа. Якихось спільників в неї не було», – розповів Раренко.

Відомо, що Анна Пілявська переїхала до Чернівців з Хмельницької області місяць тому. Там її підозрювали у вчиненні низки крадіжок, зокрема і у власних родичів. У Чернівцях знімала кімнату у приватному господарстві. За словами сусідів, ніде не працювала, та за дитиною не дивилась – 2-річного Сашка часто підгодовували сусіди. Останнім часом малюк погано почувався.

Нагадаємо, 29 червня на околиці Чернівців поліція виявила валізу з тiлoм mеpтвої дuтини. Валізу в кущах знайшли перехожі. Валізу в кущах знайшли перехожі. Вони й повідомили про знахідку правоохоронців.

Там на пустирі поблизу недобудованого гіпермаркету знайшли новеньку валізу. Коли відкрили – жахнулися: там знаходився хлопчик із синцями без ознак життя.

Подписывайтесь на наш Телеграм канал, там много контента который удаляют во всех социальных сетях t.me/iprostir ну и плюс свежие новости.

Be First to Comment

Залишити відповідь