Press "Enter" to skip to content

ГПУ отримав дозівл суду прослухати дзівнки Лавриновича

Печерський районний суд Києва надав тимчасовий доступ слідчому Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України до дзвінків та смс-повідомлень колишнього міністра юстиції України Олександра Лавриновича у межах справи “про конституційний переворот”, передає УНН з посиланням на ухвалу Печерського районного суду Києва.

Згідно з ухвалою суду, слідчий у судовому засіданні зазначив, що під час досудового розслідування виникла необхідність в отриманні інформації щодо телефонних з’єднань за номером оператора мобільного зв’язку, яким користується підозрюваний, пише Політик посилаючись на expres.

У зв’язку з цим, як ідеться в документі, слідчий суддя, заслухавши пояснення сторони кримінального провадження, дійшов висновку про необхідність в задоволенні клопотання про надання тимчасового доступу до речей і документів, які знаходяться у володінні ПрАТ “Київстар”, оскільки такі дані необхідні для ефективного здійснення досудового розслідування.

Таким чином, відповідно до ухвали, суд надав дозвіл слідчому на доступ та вилучення інформації у ПрАТ “Київстар” з 1 січня 2014 року по 4 жовтня 2017 року, а саме вхідних та вихідних дзвінків, смс-повідомлень тощо Олександра Лавриновича.   При цьому, строк дії ухвали було визначено на 30 днів.

Be First to Comment

Залишити відповідь