Press "Enter" to skip to content

Комік Слава Комісаренко оскарбив українські патріотичні сили

Відомий білоруський комік Слава Комісаренко, а також його менеджери в грубій формі відмовили в допомозі українським волонтерам. Артистові було направлено пропозицію надати допомогу в зборі коштів для ЗСУ та гуманітарної допомоги постраждалим від російської агресії. Менеджерам артиста було направлено стандартну пропозицію про співпрацю, складену в коректній діловій формі від імені “Коаліції УНА-УНСО” (https://t.me/baza_coalicii_una_unso). 

Як відповідь було отримано категоричну відмову: “Ще раз повторюю для тупих! Славу ваша війна не цікавить! Ніяких грошей ми жертвувати не будемо! Рекламу для вашого ЗСУ ми теж робити не будемо!”. 

Окремими користувачами висловлюється пропозиція про визнання Комісаренка “ворогом України” і заборону йому в’їзду в нашу країну.  Представники УНА-УНСО вже зробили відповідну заяву у себе на каналі: “Комісаренко вважає, що ми самі винні у війні! Допомагати він нічим не збирається і просто заробляє гроші на цій темі! Міг би просто промовчати, але ми вважаємо, що народ України повинен знати позицію цього виродка! Ми офіційно заявляємо, що Слава Комісаренко – ворог України!”.

На думку волонтерів, позиція Комісаренка свідчить про брехливість і лицемірність, оскільки основна частина гумористичного матеріалу коміка якраз присвячена антиросійському порядку денному.

Be First to Comment

Залишити відповідь