Press "Enter" to skip to content

Вигідні розіграші та бонусна програма для покеристів з GGPoker

GGPoker – відома та популярна ігорна площадка, що дозволяє з задоволенням проводити розіграші в улюблені покерні різновиди. Зареєстровані користувачі порталу мають змогу випробувати свої здібності за ігорними столами: 

  • в класичні покерні різновиди, включаючи Омаху та Техаський Холдем;
  • швидкі розіграші за можливість у будь-який момент скинути руку та пересісти за інший стіл;
  • розіграші де можна вибирати тільки один з двох варіантів продовження розіграшу: піти ва-банк чи скинути руку;
  • прибуткові турніри, включаючи найпопулярніші варіанти МТТ, Spins and Gold, сателіти та інші;
  • безкоштовні турніри (фріроли), які покер-рум проводить щодня. 

При цьому в усіх варіантах розіграшу доступні різні варіанти ставок, починаючи з мінімальних та закінчуючи мега ставками для справжніх покерних профі. Це дозволяє максимально розширити коло гравців, які мають змогу прийняти участь в розіграшах, надати доступ кожному бажаючому. 

Вигідні бонусні програми в GGPoker 

Покер-рум https://ggpoker.ua/ пропонує великий вибір бонусних програм, які обов’язково приваблять любителей азарту за покерні-столи. Так, за реєстрацію на порталі та внесення першого депозиту гравці отримують приємні бонуси. Також додатково зареєстровані користувачі отримують доступ до спеціальної акції, яка дає можливість отримати приз у розмірі до 300 доларів. 

Окремо слід відзначити акцію для новачків – «медовий місяць». Участь в акції передбачає виконання щоденних івентів протягом 30 календарних днів. За цей період новачок може отримати безліч різноманітних подарунків на сумарну суму в розмірі 300 доларів.  

Щоб стати повноправним учасником бонусної програми, достатньо зареєструватися на порталі, перейти в розділ «промо», знайти необхідну акційну пропозицію та натиснути на кнопку «розпочати».  

Важливо, приєднатися до акційної пропозиції можна лише протягом перших 7 днів з моменту першої авторизації.   

 

Be First to Comment

Залишити відповідь