Press "Enter" to skip to content

Установка вінірів – чому сьогодні вони настільки популярні?

встановлення вінірів київ

У 2021 році в Україні установка вінірів людям будь-якого віку (від дітей до літніх) стає найпопулярнішим методом надбання сліпучої усмішки. Ці накладки приховують наявні недоліки зубів без оперативного втручання, яке коштує дорого, і без застосування знеболюючих препаратів. Красива усмішка доступна практично кожному жителю України, причому це не зажадає вкладення великих фінансів, головне – звернутися в хорошу клініку до досвідченого стоматолога (див. жокладніше про установку вінірів у Києві тут).

Призначення вінірів

Вініри являють собою незнімні, дуже тонкі пластинки-накладки (їх товщина складає 0,3-0,5 мм), які прикріплюються до передньої сторони зубів й дозволяють замаскувати дефекти зубного ряду, надавши усмішці більш естетичного вигляду. Фахівці провідної в Києві стоматологічної клініки з установки вінірів “Дент Лайн” відзначають, що у цих пластин тривалий термін служби, вони не викликають алергічних реакцій, захищають емаль від руйнування і запобігають виникненню каріозних поразок.

Встановлені пластинки – це:

  • виправлене положення зуба або ряду;
  • сліпуче білий колір емалі;
  • замасковані недоліки зубів у вигляді тріщин, щербинок, різних плям та ін.

Вініри, що використовуються в стоматологічних центрах, можуть відрізнятися за матеріалом виготовлення, способом встановлення та ціною.

Коли необхідна установка вінірів

Вінірові пластинки – це ідеальна заміна традиційним коронкам. Їх фіксацію стоматологи рекомендують при таких дефектах:

  • маленькі тріщинки на емалі і сколені краї зуба;
  • невелике викривлення зубного ряду;
  • діастема – широкий простір між зубами;
  • якщо з’явилися плями на зубах через депульпування. Коли потемніння починається зсередини, відбілювання не допомагає, тому вініри – відмінний варіант для маскування цього недоліку;
  • стерта емаль у результаті бруксизму (скреготу зубів);
  • зламаний зуб. Приховати подібний дефект можна тільки за допомогою коронки або вінірів;
  • старі пломби, що змінили свій колір і псують зону усмішки;
  • різні плями, що виникають на емалі, які неможливо відбілити.

Перед тим, як зафіксувати вініри, доктор проводить ретельний огляд ротової порожнини, виявляє кількість зубів з недоліками, які необхідно реставрувати. При цьому, подібно до того, як ви збираєтеся до клініки пластичної хірургії, обов’язково слід врахувати протипоказання. Якщо при огляді були виявлені захворювання зубів, то спочатку проводиться їх лікування, і тільки потім приступають до естетичних маніпуляцій.

Переваги вінірових пластин

Вініри мають незаперечні переваги перед традиційними методами естетичної реставрації. Наприклад, щоб виправити прикус, пацієнту встановлюють брекети, які виглядають не дуже красиво, а носити їх потрібно буде протягом декількох років. Вініри ж встановлюються швидко, і людина відразу отримує ідеальний результат у вигляді сліпучої усмішки, з якою до того ж легко можна балувати себе улюбленими стейками, фруктовими цукерками та іншими смаколиками.

Щоб позбутися від плям, що виникли на емалі, зазвичай застосовують відбілювання, яке не завжди дає бажаний ефект. Крім цього, навіть відмінний результат може протриматися не більше півроку, якщо пацієнт п’є багато кави і курить.

Надтонкі вініровие пластинки подібних недоліків не мають: після фіксації відмінно тримаються, чи не темніють і не жовтіють. Навіть без зміни свого звичайного способу життя у пацієнта завжди будуть рівні, білі зуби і красива посмішка.

Установка вінірів в Києві

В українській столиці лідером по застосуванню виниров можна назвати стоматологічний центр «Дент Лайн». Ця сучасна і добре оснащена клініка знаходиться на Подолі, а її кваліфіковані та досвідчені фахівці надають послуги на високому рівні. Професійні стоматологи підберуть і зафіксують вініри якісно, швидко, без больових відчуттів і з гарантією.

Запис на консультацію і прийом ведеться по телефону +38 (044) 425 65 88 або на офіційному інтернет ресурсі www.dentline.com.ua.

Be First to Comment

Залишити відповідь