Press "Enter" to skip to content

Юридична допомога і послуги від професіоналів

Юридичні послуги надають досвідчені юристи та адвокати, які спеціалізуються на наданні правової допомоги підприємствам, фірмам і компаніям, а також фізичним особам.

Надаються професійні юридичні послуги об’єднанням Альва Прайвесі в Києві у відповідності до чинного законодавства України в галузі податкового, сімейного, кримінального, трудового, господарського, цивільного та адміністративного права.

юридичні послуги

Які юридичні послуги надаються?

Юридичні послуги клієнтам – фізичним особам включають:

  • консультацію юриста;
  • складання договорів і процесуальних документів;
  • представництво в суді;
  • вирішення офіційних питань
  • підготовка юридичної документації;
  • відкриття та реєстрація бізнесу;
  • стягнення боргів;
  • участь в поточних переговорах.

Юридична компанія «Альва Прайвесі» надає послуги також юридичним особам. У процесі підприємницької діяльності компанії і її розвитку іноді виникають ситуації, що вимагають реструктуризації бізнесу, необхідної для ефективного управління.

Це може бути пов’язано з необхідністю оптимізації оподаткування, поділу бізнесу для спрощення управління окремими процесами або дотримання антимонопольного законодавства.

Джерело: інформація взята з сайту АО Альва Прайвесі, за наступним посиланням ви можете дізнатись більше про юридичні послуги alvaprivacy.ua.

Юридична допомога від компанії – це професіоналізм і конфіденційність

В ході ведення практично будь-якого бізнесу настає момент, коли спір не може бути вирішений мирним шляхом і необхідно передати справу до суду.

Це може бути викликано різними причинами – неправильною структурою договору, його неналежним виконанням або невиконанням, недобросовісними діями ділового партнера, нездатністю проаналізувати власне правове та фінансове становище або підрядника, несприятливими рішеннями юридичної особи.

правова допомога юриста

Юридична допомога, що надається з кримінального права, починається з попереднього ознайомчого етапу. Найкраще рішення – звернутись за правовою допомогою на етапі збору слідчим доказів, які будуть використовуватись в суді. В цьому випадку вкрай важливо проконсультуватися з адвокатом по кримінальних справах і визначити правильну лінію захисту. Це підвищує шанси на виправдувальний вирок.

Якщо клієнт скористається послугами компанії «Альва Прайвесі», то йому гарантується професійна консультація щодо всіх можливих рішень. Ситуація обвинуваченого або підозрюваного – складна і стресова, тому юристи компанії гарантують повний професіоналізм, конфіденційність і надійність.

Be First to Comment

Залишити відповідь