Press "Enter" to skip to content

Подати заявку та отримати кредит можна у «Ваша Готівочка»

Позика онлайн — це ефективна та миттєва фінансова допомога, завдяки якій легко отримати гроші на термінові потреби на карточку банку.

Якщо ще декілька років назад онлайн-кредитування викликало у людей запитання, сумніви та, частково, недовіру, то сьогодні цей формат кредитування став популярним та затребуваним серед багатьох людей.

В Україні провідним сервісом з надання миттєвих кредитів онлайн є «Ваша Готівочка». Ця компанія швидко та просто здійснює бажання клієнтів:

  • дає гроші за 15 хвилин;
  • оформлює першу позику онлайн під 0%;
  • не перевіряє кредитну історію та довідку про доходи.

Позикоодержувачам цієї компанії пропонують вибрати зручні умови кредитування та самостійно подати заявку на кредит онлайн в будь-якому комфортному для них місці за допомогою смартфону або ПК.

Завдяки дистанційній процедурі оформлення, отримати позику від Vashagotivochka реально абсолютно в кожному місті та населеному пункті нашої країни. Клієнти можуть заповнити заявку вдома, на работі, на відпочинку або прямо у магазині та отримати кошти на особисту картку банку за лічені хвилини.

Зручні умови, щоб подати заявку на кредит

Компанія «Ваша Готівочка» лояльно ставиться до кожного позичальника та завжди готова надати миттєву фінансову підтримку — для цього необхідно тільки подати заявку на сайті.

Взяти позику у «Ваша Готівочка» можуть лише повнолітні громадяни України (від 18 до 70 років), у яких є паспорт та ІПН. Компанія не відмовляє в допомозі нікому, тому співпрацювати з нею можуть навіть фізособи без офіційного працевлаштування та з негативною кредитною історією.

Кредитний сервіс надає позики онлайн на суму від 200 до 9000 гривень. Користуватися коштами можна впродовж 16 днів. У нових клієнтів є можливість робити це безвідсотково (під 0%) в рамках безстрокової акції від компанії.

Подати заявку на позику легко за лічені хвилини

Vashagotivochka пропонує швидке та зручне рішення, яке дозволить владнати фінансові проблеми, не марнуючи часу — подати заявку на позику на картку. Отже, що необхідно зробити для оформлення кредиту онлайн?

Клієнтам «Ваша Готівочка» необхідно заповнити просту електронну форму, у якій вказати бажані умови, паспортні дані, код ІПН, особистий номер телефону та банківської картки, а також адресу електронної пошти.

Перевагою співпраці з даною компанією є те, що вона не просить клієнтів надсилати скан-копії документів або робити їх фото, вказувати номер телефону родича, а також особисті акаунти у соціальних мережах.

Якщо раптом у Вас виникнуть запитання, то звертайтеся до фахівців компанії за номером телефону 0 800 202 404 або за електронною адресою [email protected], і вони Вас проконсультують.

Be First to Comment

Залишити відповідь