Press "Enter" to skip to content

Після смерті Миколи Караченцева ЗМІ пригадали, що він з дружиною говорили про Україну

Покійний російський російський та радянський актор Микола Караченцов та його дружина Людмила Поргіна підтримували анексію Криму та політику президента РФ Володимира Путіна. Сам артист заявляв, що “не може відірвати Україну від Росії”.

24 Канал повідомив, що в п’ятницю, 26 жовтня, в Москві помер відомий російський актор Микола Караченцев на 74 році життя.

В одному зі своїх інтерв’ю артист разом із дружиною висловили спільне бачення ситуації в Україні. Вони були у Києві під час подій на Революції гідності, і заявляли, що Євромайдан є нібито початком громадянської війни, бо “піднялися сили зла, немає єднання між людьми”, передає Depo.

Ми були на Майдані на початку лютого, коли все це тільки почалося. Коля сказав, що це початок громадянської війни, тут кров’ю пахне. Ну як же так? Це Київська Русь, там маса людей російського походження, ми говоримо на одній мові практично. Україна з’явилася як назва пізніше, була Русь. Там відбулося хрещення Русі, це все смішно і трагічно. Я не можу відірвати Україну від Росії ніяк, – заявила Людмила Поргіна.

Окрім того, дружина Караченцова наголосила, що “Крим є російським”, а не українським і підтримала його незаконну анексію Москвою.

“Я знаю людей, які взагалі не підтримують політику президента Путіна, але я її підтримую повністю. Крим – це наша земля. Я не розумію Андрія Макаревича, його радості, тому що він говорить, що ми – узурпатори. Я не знаю, чим він може пишатись в своїй творчості, ми пишаємося тим, що, будучи на гастролях в Європі, ми говорили, що Росія це країна, в якій не хочуть війни”, –  додала вона.

Також, Поргіна заявляла, що українці та росіяни “були братами”, а зараз страждають від політики. За її словами, боротьба між країнами йде на вищих рівнях, а від того страждають люди.

“Люди – просто невинні жертви. Шкода, що переривається родинний зв’язок слов’янських племен. У нас, крім загальної релігії, близькі мови. Культура Київської Русі переплелася з Московською Руссю – це все одно. Я не можу сказати, що Ярослав Мудрий – не російська князь? Він – російський, але жив-то він в Києві. Гоголя ми ж не можемо розпиляти на дві частини між українцями і росіянами. Він російський і український. І що тут поганого?”, – сказала жінка Караченцова.

Ось сюжет російських ЗМІ про події в Україні під час Євромайдану, коли туди приїхав цей актор зі своєю дружиною:

Be First to Comment

Залишити відповідь