Press "Enter" to skip to content

Зрив бою з Ф’юрі: в команді Усика назвали заміну

Поєдинок між Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та Олександром Усиком (21-0, 14 КО) не відбудеться 17 лютого. Причиною називається травма, яку отримав британський боксер. Бій Усика та Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) тепер планується провести цього літа.

Як повідомила промоутерська компанія Queensberry Promotions, яка веде справи Ф’юрі, боксер зазнав серйозного пошкодження під час спарингу в Ер-Ріяді. Спортсмену розсікли брову, що вимагало термінової медичної допомоги та накладання швів, інформує ПОЛІТИК з посиланням на OBOZ.UA.

Пізніше із заявою виступив і сам Тайсон. Він перепросив за зрив поєдинку, а також показав травми.

“Я можу тільки просити вибачення перед усіма, хто постраждав, включаючи мою власну команду, команду Усика, бійців андеркарту, партнерів та вболівальників, а також наших друзів у Королівстві Саудівська Аравія”, – прокоментував Ф’юрі.

У команді Олександра Усика (21-0, 14 КО) досить спокійно відреагували на зрив бою з Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) 17 лютого. Незважаючи на розчарування через травму британського боксера, українець уже розглядає альтернативні варіанти проведення поєдинку у заплановану дату. Про це порталу Tribuna.com заявив промоутер Усика Олександр Красюк.

Представник нашого об’єднаного чемпіона додав, що розсічення, яке отримав британець, – це звичайне явище в боксі. Також він підтвердив, що зараз ведеться робота над організацією бою його клієнта з Філіпом Хрговичем.

Читайте також: “Світ боксу хоче, щоб я переміг”: Усик назвав Ф’юрі товстим вовком і розповів про мотивацію перед боєм

“Новина про травму Ф’юрі – так собі. Але у боксі таке буває. Сергій Лапін класну ідею подав – бій із Хрговичем. Зараз над ним усі працюють”, – сказав Красюк.

31-річний уродженець Загреба є обов’язковим претендентом на пояс Міжнародної федерації боксу (IBF), яким володіє наш співвітчизник.

При цьому планувалося, що Філіп поб’ється з новозеландцем Джозефом Паркером (34-3, 23 КО) в андеркарті бою між Ентоні Джошуа (27-3, 24 КО) та Френсіса Нганну (0-1, 0 КО). А 23 грудня хорват бився з австралійцем Марком Де Морі, якого переміг уже у першому раунді.

Читайте також: Олександр Усик учетверте став батьком

Бій Олександра Усика (21-0, 14 КО) та Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) після травми британського боксера тепер планується провести цього літа. Робочої дати після зриву планів щодо організації бою 17 лютого наразі немає, проте сторони розглядають варіант перенести його на червень.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Х написав журналіст ESPN Сальвадор Родрігес. У команді Тайсона саме перший місяць літа назвали пріоритетною датою, оскільки до цього часу британець має залікувати розтин та підготуватися до суперфайту.

Be First to Comment

Залишити відповідь