Press "Enter" to skip to content

На Львівщині побили першокурсників одного з училищ

Інцидент стався у селі Червоне в гуртожитку Червоненського вищого професійного училища, стверджують ЗМІ.

У Львівській області правоохоронці порушили кримінальне провадження за фактом побиття першокурсників одного з училищ. Про це повідомила Нацполіція у неділю, 10 грудня.

“8 грудня під час моніторингу соціальних мереж співробітники поліції Львівщини виявили відео. На ньому кілька молодих хлопців, ймовірно, учнів старших курсів одного з навчальних закладів, в присутності багатьох очевидців, по черзі завдавали ударів у голову та в ділянку грудей іншим хлопцям. Ймовірно, це були учні-першокурсники цього ж навчального закладу. При цьому для нанесення ударів старшокурсники використовували боксерську рукавицю”, – йдеться у повідомлені.

Встановлено, що інцидент стався ще у жовтні в гуртожитку професійного училища, розташованого в одному із сіл району.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції розпочали кримінальне провадження за статтею про хуліганство (ч.2 ст.296 КК України). Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Усі учасники події встановлені. З потерпілими працюють психологи.

У свою чергу видання Золочів.нет пише, що інцидент стався у селі Червоне Львівської області в гуртожитку Червоненського вищого професійного училища.

У соцмережах зазначають, що мова йде про так звану “посвяту” у студенти.

Be First to Comment

Залишити відповідь