Press "Enter" to skip to content

Зеленський: рф не місце в олімпійському русі

Росія має зупинити агресію та терор, і лише після цього можна буде говорити про російську участь у контексті олімпійського руху, зазначив президент України.

Президент України Володимир Зеленський опублікував серію фото, на яких зображено українських спортсменів у зруйнованих спортзалах та школах або на тлі розбитих ворожими обстрілами стадіонів та спортивних споруд.

Так Зеленський вкотре ілюстрував твердження, що російським спортсменам не місце в олімпійському русі, допоки РФ не зупинить війну в Україні.
“Олімпійські принципи та війна – фундаментально протилежні один одному. Росія має зупинити агресію та терор, і лише після цього можна буде говорити про російську участь у контексті олімпійського руху”, – зазначив президент України.
Нагадаємо, за інформацією міністра молоді та спорту України та президента НОК України Вадима Гутцайта, від війни в Україні постраждали понад 300 спортивних об’єктів, загальна сума втрат досягла чверті мільярда доларів.
Раніше стало відомо, що росіяни знищили льодову арену Альтаїр на якій після окупації Донецька у 2014 році грав ХК Донбас.

Be First to Comment

Залишити відповідь