Press "Enter" to skip to content

Закликав росіян повернути у світовий спорт. Різатдінова про президента МОК

Голова Міжнародного олімпійського комітету вважає, що спорт потребує участі всіх спортсменів, навіть якщо їхня країна у стані конфронтації або війни.

Художня гімнастка, бронзова призерка Олімпійських ігор 2016 Анна Різатдінова відреагувала на заяви президента МОК Томаса Баха. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

Зокрема, спортсменка зізналася, що не розуміє, чому він закликав відмовитися від практики усунення росіян від змагань через повномасштабну війну в Україні.
“Єдине, що я можу запропонувати голові МОК: Томасе, приїжджайте в Україну, у Київ, Миколаїв, Харків. Чи, може, давайте проведемо наступний з’їзд МОК у Маріуполі? Шкода тільки, що ми не зможемо запросити спортсменів на це свято, свято, на якому, як ви сказали, “Олімпіада здатна об’єднати весь світ”, наших загиблих Ангелів Спорту, наших дітей, яких уже немає в живих, Катерину Дяченко…” – написала вона.
При цьому Ганна Різатдінова додала, що перед тим, як допустити спортсменів країни-агресора до змагань, слід дізнатися, що думають про це тренери та керівники спорту РФ.
“Адже ми не знаємо цього майже рік війни, адже за них чомусь відповідає голова МОК, а самі вони цинічно мовчать і чекають, доки лобіювання зробить свою справу і вони вийдуть сухими з води, зіштовхнувши все на свого божевільного президента. Але з буквою Z поряд із ним стояли спортсмени в олімпійській формі!”, – підсумувала гімнастка.

Be First to Comment

Залишити відповідь