Press "Enter" to skip to content

Оздоровлення та відпочинок в Трускавці: напрямки лікування, цікаві піші маршрути

За маленьку відпустку хочеться і відновити запас сил, і відпочити, і приділити увагу своєму здоров’ю. Де ж можна відпочити з користю для здоров’я? Одним з таких міст є Трускавець. Курорт приймає гостей незалежно від пори року, гарантуючи чудовий та комфортний відпочинок.

Що лікують в санаторіях курорту?

Готелі і санаторії Трускавця мають сучасні медичні центри, які покращують стан здоров’я та імунітет кожного гостя. Лікування на курорті здійснюється за наступними напрямками:

  • дерматологічний – дерматит, псоріаз, вугрі;
  • урологічний – вроджені аномалії нирок, цистит, хронічний пієлонефрит;
  • гастроентерологічний – дисбактеріоз кишечнику, виразкова хвороба шлунка, коліт;
  • ендокринному – цукровий діабет, різні ступені ожиріння, діатез;
  • порушення опорно-рухового апарату – сколіоз, остеохондроз;
  • реабілітація після ковіда та захворювання органів дихання.

Якщо плануєте оздоровлення для всієї сім’ї, то більшість оздоровчих комплексів проводять лікування в декількох профілях. Наприклад, готель «Green Park Hotel» в Трускавці https://karpatykruiz.com.ua/truskavets/hotels/green-park-hotel.html спеціалізується на хворобах органів травлення та дихання, нирок, сечовивідних шляхів, кістково-м’язової системи.

Поради для планування комфортного відпочинку в Трускавці

Для того щоб відпустка в Трускавці пройшла максимально комфортно, варто заздалегідь подбати про:

  • Ціль відпочинку. Якщо це оздоровлення, то краще обирати санаторії з медичними центрами та спа-комплексами, такі як готель «Green Park Hotel» в Трускавці або «Міротель». Якщо ж просто відпочинок, то можна поселитись в міні-готелях чи віллах.
  • Відпочинок з дітьми. Більшість оздоровчих комплексів мають дієтичне дитяче меню, ігрові майданчики та кімнати. Так, в готелі «Алькор» в Трускавці https://karpatykruiz.com.ua/truskavets/hotels/alkor.html на кожному поверсі є невеличкі дитячі ігрові зони, розроблене дитяче меню, а для найменших гостей є дитяче ліжечко та крісло для годування.
  • Бронювання санаторію. Раннє замовлення дозволить обрати саме ту категорію номеру, яку Ви бажаєте.

Крім цього, варто звертати увагу на акції та знижки в оздоровчих комплексах. Наприклад при замовленні путівки від 10 днів – знижка. Такі пропозиції допоможуть заощадити.

Цікаві піші походи в Трускавці

Піші походи – важлива складова санаторного відпочинку. Є декілька нескладних маршрутів, по яких можна ходити до пізньої осені, але потрібно одягнутись відповідно сезону.

Похід на Помярки. Він вважається найлегшим, а відстань в одну сторону складає 3,5 км. Тут знаходиться завод мінеральних вод «Нафтуся», форельник, озеро. Такий маршрут підходить для тих, хто хоче побути на природі.

Похід на Доброгостів. Маршрут прокладений по рівнині, і в одну сторону становить 6 км. Перед Доброгостовом є місце, де можна займатись риболовлею або ж посмажити барбекю. Для цього тут обладнано декілька альтанок.

Якщо ж є бажання поїхати на екскурсію до іншого міста, відпочиваючи в Трускавці, то можна звернутись до бюро екскурсій, які є в таких готелях як «Raymond» в Трускавці https://karpatykruiz.com.ua/truskavets/hotels/raymond.html.

Be First to Comment

Залишити відповідь