Press "Enter" to skip to content

Ярмоленко: Послав Тимощука, і на цьому наша розмова закінчилася

Футболіст Вест Хема розповів про свій останній дзвінок колишньому партнерові зі збірної України.

Андрій Ярмоленко розповів в інтерв’ю КраСава про свою останню розмову з колишнім партнером зі збірної – Анатолієм Тимощуком.

За словами футболіста Вест Хема, він зателефонував тренеру російського Зеніта, щоб дізнатися про його мовчання щодо війни, розв’язаної путінським режимом. Проте розмова з самого початку не вийшла.

“Для мене Толя був прикладом професіоналізму. Коли почалася війна, я стежив за всіма висловлюваннями.

Для мене його мовчання було несподіванкою. Я спитав, як йому спиться ночами. Він відповів: “Не спиться так само, як і тобі”. Я йому нічого не відповів, і він мене набрав. Конкретно я запитав його: “Чому ти мовчиш? Ти для мене був прикладом, я рівнявся на тебе, але тепер тебе не існує в моєму житті”. Він послав мене н###й, я послав його, і на цьому наша розмова закінчилася.

Він просто боїться, не знає, що з ним буде. Розумію, що в нього дружина та діти – росіяни, але багато твоїх друзів з України, і в них гинуть рідні. Ти спокійно можеш взяти сім’ю та жити у будь-якій точці світу. Я не розумію, як він зможе із цим жити.

ВСІ ЖАХІТТЯ РАШИСТІВ В УКРАЇНІ, ТА БУЧІ ЗОКРЕМА ДУЖЕ ВАЖКІ 18+, ТОМУ МИ РОЗМІСТИЛИ ЇХ В ТЕЛЕГРАМІ 

УАФ відібрала у нього усі титули? Мені не здається, що це – перебір. Я вважаю, що колишній капітан збірної України, який зіграв 144 матчі за неї, повинен був одним із перших сказати своє слово та показати жителям Росії, що відбувається. Вважаю, що все було зроблено правильно. Не може бути дві с

Be First to Comment

Залишити відповідь