Press "Enter" to skip to content

Літній хіт 2021 – спортивні пляшки для води!

Вода в організмі людини відіграє важливу роль: регулює температуру тіла, бере активну участь в обміні речовин, сприяє засвоєнню їжі й виведенню токсинів. Її нестача може серйозно порушити функції багатьох внутрішніх органів. Поповнення запасів води особливо важливо для тих, хто активно і професійно займається спортом, втрачаючи під час тренувань багато рідини. Для вгамування спраги при інтенсивних навантаженнях була створена спеціальна спортивна пляшка для води, купити яку сьогодні можна в спортивних магазинах Києва та інших міст України.

Подібна ємність відмінно підходить для використання в спортзалі, фітнес центрі і навіть на пробіжці. Спортивну пляшку можна використовувати багаторазово, тому, придбавши її один раз, не доведеться купувати воду перед кожним тренувальним процесом.

Переваги спортивних пляшок

У відомому київському інтернет магазині MORDEX.Net представлені якісні та зручні спортивні пляшки для води за прийнятними цінами. Ці багаторазові ємності стануть незамінним аксесуаром і для спортивних професіоналів, і для тих, хто веде активний спосіб життя. Використовувати їх можна на тренуванні, під час пробіжки по парку, або в домашніх умовах, на роботі в офісі психолога лайф коуча в Києві або автомайстерні в Харкові, в стоматологічній клініці, на промислової фабриці або будь-якому іншому підприємстві.

У каталозі магазина представлено безліч різноманітних моделей спортивних пляшок для рідини від відомих виробників спорттоварів. Ці ємності практичні, зручні, зроблені за сучасними технологіями, не токсичні і стануть незамінним спортивним атрибутом для будь-якого атлета.

Матеріал виготовлення пляшок

При виготовленні спортивних ємностей для пиття використовуються безпечні матеріали: термопластик, нетоксичний поліуретан, поліпропілен. На відміну від звичного пластику вони мають безліч переваг:

  • Дуже висока міцність. Пляшки не тріскаються від ударів і механічного впливу, на них не залишаються подряпини і не утворюються відколи.
  • Відсутність запаху. Навіть при тривалому зберіганні рідини в таких ємностях вона не отримує сторонній запах, а її смак не змінюється.
  • Безпека для організму. Матеріали, використовувані для виробництва спортивних пляшок, не містять токсичних речовин, які могли б переходити в воду, а під кришкою ніколи не скупчуються бактерії.

Завдяки особливим властивостям матеріалу виготовлення, за пляшками легко доглядати, досить ретельно промити проточною теплою водою і залишити відкритими для висихання.

Особливі риси та характеристики

У стандартну спортивну ємність вміщається 750-800 мл води. Цього обсягу цілком достатньо для поповнення запасів рідини під час одного тренувального процесу. Для тих, хто відчуває більш інтенсивні навантаження, і їм потрібна більша кількість води, в асортименті магазину MORDEX.Net є спеціальні пояси, оснащені кількома відділеннями для питних ємностей.

Форма пляшки розроблена з урахуванням того, щоб вона легко утримувалася в руці. Для максимальної зручності спортсменів на більшості багаторазових ємностей є прогумовані вставки. Це не дозволяє пляшці вислизати навіть з мокрих рук, до того ж такі накладки приємні на дотик.

Завдяки широкій шийці, в спортивну пляшку зручно заливати рідину, а після використання швидко і якісно помити її зсередини. Всі моделі оснащуються герметичними гвинтовими кришками з блокуванням, що виключає протікання рідини. Більшість спортивних пляшок мають карабін, за допомогою якого її можна прикріпити до сумки або рюкзака.

При виборі багаторазової ємності для води слід звернути увагу і на інші нюанси. Щоб з легкістю утримати в одній руці навіть саму об’ємну пляшку, вона повинна мати особливі вигини і рифлену поверхню. Якщо модель оснащена захистом від протікання і спеціальним очисним фільтром, то це найкращий варіант для будь-якого спортсмена.

Джерело: офіційний сайт інтернет магазину спортивних пляшок для води в Києві www.mordex.net

Be First to Comment

Залишити відповідь