Press "Enter" to skip to content

Ринопластика (пластика носа) в Києві – де, що і скільки?

Останнім часом ринопластика (пластика носа) в Києві набуває дедалі більшої популярності. В процесі цієї пластичної операції усуваються вроджені дефекти або отримані недоліки, в результаті чого обличчя пацієнта перетворюється, воно стає більш гармонійним, а риси набувають правильні пропорції (докладніше про ринопластику дивіться тут).

Пластика носа у Києві – де, що і скільки коштує

Що таке пластика носа і ефект від неї?

Ринопластика в Києві – це хірургічна операція, в ході якої виправляється форма носа, або відновлюються втрачені частини. Головною метою пластики є усунення наявних дефектів і деформацій.

При проведенні ринопластики хірург працює з кістковою тканиною і хрящами, внаслідок чого шкірний покрив на носі набуває нової форми. Подібні операції дають можливість позбавити пацієнта багатьох проблем: зробити великий ніс маленьким, виправити форму і вид ніздрів, усунути викривлення перегородки й курносость, прибрати горбочок тощо. Фахівці провідної клініки пластичної хірургії в Києві “Нове Тіло” запевняють, що можна виправити навіть ті деформації носа, які утворилися від старих травм.

У процесі корекції носа виправляються вроджені та отримані протягом життя вади, поліпшуються риси обличчя, яке набуває більш гармонійного вигляду. Успішно проведена ринопластика в Києві позбавляє пацієнта психологічних комплексів, утрудненого дихання, він стає більш впевненим, як в особистому, так і професійному плані, може дозволити собі вільно насолоджуватися улюбленим стейком чи коктейлями з ірландським віскі в будь-якому популярному ресторані Києва, нічному клубі тощо.

Види ринопластики в Києві

За словами пластичних хірургів київського центру «Nove Tilo», найпопулярнішими видами пластики носа, які призначені для досягнення різних цілей, стали:

  • корекція ніздрів. Усувається асиметричність та інші недоліки носових крил;
  • пластика колумели. Виправляється вид і розмір складки шкірного покриву, яка знаходиться між ніздрями;
  • ліпофілінг. Коригуються невеликі дефекти за допомогою жирової тканини пацієнта;
  • конхотомія. Видаляється частина або вся слизова носа, яка сильно збільшена і перешкоджає нормальному диханню;
  • графтинг. У процесі цього виду ринопластики в Києві ніс подовжується або збільшується за рахунок пересадки хрящів самого пацієнта (зазвичай вони витягуються з перегородки носа або вушних раковин);
  • корекція кінчика. Виправляються такі естетичні недоліки, як кирпаті, курносість, гачкуватий, роздвоєний кінчик носа;
  • септопластика. Коригується перегородка носа, що дозволяє позбавити пацієнта хропіння, утрудненого дихання і покращує чутливість до запахів;
  • ін’єкційна пластика носа. Недоліки виправляються без проведення хірургічного втручання, шляхом впровадження спеціальних засобів (філерів);
  • аугментація. Наповнення м’яких тканин носа особливими препаратами, в результаті чого зникають ямки, горбки та інші нерівності.

Іноді хірургам доводиться здійснювати і ревізійну ринопластику в Києві, тобто виправляти дефекти, що виникли після попередніх операцій. Деякі з них усуваються досить легко, але в більшості випадків потрібно досить серйозне і тривале хірургічне втручання.

Вартість ринопластики в Києві в 2021 році

Залежно від різновиду пластики носа процедура може зайняти від 2 до 4 годин. Знеболення проводиться або місцевою анестезією, або пацієнт отримує загальний наркоз. Після ринопластики необхідно знаходження в стаціонарі протягом 1-2 днів, а реабілітаційний період становить від 3 до 5 тижнів.

При необхідності різновиди пластики носа можуть реалізуватися в поєднанні один з одним. У вартість хірургічного втручання включена робота професійних співробітників, використання сучасного інструментарію та послуги з реабілітації.

Ціни на ринопластику в Києві розрізняються залежно від виду операції та медичного закладу. У клініці «Nove Tilo» вони такі:

1. Пластика ніздрів 600 доларів.
2. Корекція кінчика 2000 доларів.
3. Виправлення носа, яке включає роботу з кістковою тканиною 3500 доларів.

Джерело: офіційний сайт клініки ринопластики в Києві www.novetilo.com.ua

Be First to Comment

Залишити відповідь