Press "Enter" to skip to content

Чудо-Нива: якісні продукти оптом за вигідними цінами

Шукаєте надійного постачальника продуктів харчування? Чудо-Нива може запропонувати вигідні умови співпраці, широкий асортимент товарів та гнучку систему знижок. Компанія працює на ринку з 1998 року та має 3 оптові бази продуктів харчування. Вони розташовані у 3-х містах – м. Рівне, м. Новоград-Волинський та м. Луцьк. У асортименті компанії – якісні продукти оптом як власного фасування, так і від інших виробників. Тому якщо Вам потрібно купити макарони оптом, придбати крупи, цукор, олію чи інша бакалія оптом , Чудо-Нива може запропонувати Вам товари з найкращим співвідношенням ціни та якості.

Які продукти пропонує Чудо-Нива?

Перш за все, Чудо-Нива пропонує бакалійні товари власного фасування. До них належать:

  • цукор;
  • борошно;
  • крупи;
  • крохмаль;
  • сода.

Окрім продуктів власного фасування Чудо-Нива також пропонує широкий асортимент бакалійних товарів від інших виробників. Це такі товари:

  • олія;
  • кондитерські вироби;
  • консерви;
  • борошно;
  • макаронні вироби;
  • сіль;
  • напої;
  • майонез, томатна паста, гірчиця;
  • спеції та інші бакалія.

Продукти харчування від яких виробників пропонує Чудо-Нива? Давайте з’ясуємо. Олія представлена від таких виробників: Почаївська Рудня, Краплинка, Оліяр, Добра, Сонячне зернятко, Волійка, ДарОлія, Масна. У асортименті є як рафінована, так і нерафінована олія у пляшках об’ємом 1 л, 2 л, 3 л, 5 л. Серед кондитерських виробів, які пропонує Чудо-Нива – глазуровані та ванільні бублики, пряники, вівсяне печиво та круп’яні подушечки. Також можна купити консерви від ТМ Торедо, Аквамарин, Істок, Рибна Затока, Знатна Рибка.

Борошно, окрім ТМ Чудо-Нива, представлене й від інших виробників – Рівненського, Фастівського, Вінницького комбінатів хлібопродуктів (КХП), а також від ТМ Рома. Макаронні вироби також представлені від різних виробників, у тому числі від ТМ Віліс, УНО Михалич, КМФ, Кристал, Мірошник. Майонез, томатна паста, гірчиця представлені такими ТМ: Щедро, Руна, Королівський Смак, Торчин та ін.

Повний асортимент продукції Ви можете переглянути на сайті компанії. Окрім продуктів оптом, Чудо-Нива також пропонує корм для курей бройлерів, а також найбільш потрібні у господарстві промтовари – скляні банки, металеві кришки, туалетний папір, сірники та мішки на 25 кг та 50 кг.

Як обрати та правильно зберігати бакалійні товари?

При купівлі продуктів оптом та в роздріб потрібно уважно дивитися на їх якість. На що звернути увагу, обираючи борошно, макаронні вироби, крупи, цукор? Як зберігати ці продукти на складах та у господарстві? Давайте подивимось.

Борошно. Здавалось би, при виборі борошна немає ніяких нюансів. Проте це не так. Перш за все, цей продукт повинен зберігатися у міцній паперовій тарі, пакеті, без поліетилену всередині, адже борошно повинно дихати. Колір борошна повинен бути білим, а запах – нейтральним, без гіркоти та затхлості. Зберігати борошно при високій вологості повітря не рекомендується, адже у вологому борошні можуть завестися жучки.

Макаронні вироби. При виборі макаронних виборів звертайте увагу на склад та на сорт борошна, з якого їх виготовлено. Найкориснішим є макарони з твердих сортів пшениці та з борошна вищого ґатунку. Звертайте увагу на зовнішній вигляд макаронів. Вони повинні бути янтарного чи золотисто-жовтого кольору та мати гладку поверхню. Відсутність крихт у пачці – ще одна ознака якості виробу. Зберігати макаронні вироби найкраще у приміщенні з сухим повітрям, без перепадів температур.

Крупи. Хоча є багато видів круп, можна виокремити ряд правил, за якими обирати цей товар. У крупі не повинно бути злиплих грудок та сторонніх домішок. Перед придбанням товару обов’язково переконайтеся у цілісності упаковки, вона не повинна бути пошкодженою. Зберігати крупу найкраще за температури, що не перевищує +18 градусів, у сухому приміщенні.

Цукор. Спершу подивіться на його структуру. Цукор повинен бути розсипчастим, а кристалики повинні мати однаковий розмір. Колір повинен бути блискучий, однорідний. Якщо Ви відчули затхлий запах або побачили в упаковці сторонні домішки, такий продукт купувати не варто. Зберігати цукор найкраще при відносній вологості повітря не вище 70%, за температури не вище 25 градусів.

Чудо-Нива співпрацює лише з найкращими виробниками та гарантує якість кожного виду продукції. Обираючи товари від Чудо-Ниви, Ви гарантовано отримаєте корисні та якісні продукти за вигідною ціною!

Be First to Comment

Залишити відповідь