Press "Enter" to skip to content

Українські виробники грінок виходять на міжнародний ринок

Провідний виробник грінок в Україні – ТМ «Просто Добрий Хліб» уклав свій перший міжнародний договір про співпрацю з дистриб’ютором з Білорусі. У столиці цієї країни Мінську проходила виставка Продекспо, на якій була представлена продукція торгової марки «Добра Грінка». І з самого першого дня хрусткі вироби українського виробника стали отримувати захоплені відгуки.

Представники компанії висловили подяку білоруським партнерам за довіру та пообіцяли розширювати рамки співробітництва. Найближчим часом продукцію під брендом «Добра Грінка» зможуть спробувати всі жителі Республіки Білорусь, позаяк уже підписані контракти на поставку.

Виробник грінок зі Львова

Спочатку український виробник випускав невеликий асортимент виробів у вигляді хлібців, соломки, булочок, печива та іншої випічки. Але завдяки популярності та затребуваності продукції компанія вирішила збільшити різновиди виробів, розпочавши виготовляти повітряні та хрусткі грінки з різними смаками.

Так, у 2017 р. ТМ «Просто Добрий Хліб» представила своїм споживачам грінки «Елітні» та «Пшеничні молочні». Крім цього, під торговою маркою «Добра Грінка» стали випускати грінки зі смаком сиру, зеленої цибулі, кропу, а також з додаванням висівок. Ця смачна, ароматна і хрустка продукція дуже швидко завоювала заслужену популярність в українських покупців.

Зараз під брендом «Добра Грінка» виготовляється безліч різновидів грінок, які чудово підійдуть для вживання з різними соусами, як основа для канапок з вишуканими сирами, ікрою, шинкою, паштетом, морепродуктів. Любителям десертів сподобаються грінки зі свіжими фруктами, ягідним варенням, джемом, шоколадом.

Рецепти від виробника хлібних грінок

Хлібні грінки бренду «Добра Грінка» відрізняються повітряної текстурою, котра тане в роті, за що й отримали таку велику популярність не тільки серед дорослого населення України, але і у дітей. З них можна приготувати безліч різноманітних і смачних бутербродів з овочами, сиром, ковбасою, подати до першої страви або омлету, намазати паштетом, маслом або ікрою. Якщо до грінок додати солодку начинку, то можна з ними пити чай або каву вранці.

Якщо їх правильно і красиво оформити, то грінки займуть гідне місце на святковому або офісному (неважливо, чи буде це велике промислове підприємство чи маленький ФОП, провідна стоматологія на Подолі, аудиторська фірма, що надає послуги оцінки для МСФЗ, або будь-яка інша компанія) столі, ставши чудовим частуванням. Виробник пропонує оригінальний рецепт, який зможе приємно здивувати гостей:

  • купити грінки зі смаком кропу;
  • намастити маслом;
  • покласти на нього ананаси, порізані дрібними кавалками;
  • на них покласти шинку;
  • посипати тертим сиром;
  • для створення пікантного смаку можна додати подрібнений часник;
  • підігріти в мікрохвильовці до того моменту, коли почне плавитися сир;
  • прикрасити дрібно посіченим кропом або гілочкою петрушки.

Грінки зі смаком сиру та зеленої цибулі, на які зверху покладені скибочки свіжого помідора й сиру, стануть апетитною закускою, яку можна взяти на пікнік. Для любителів солодкого перекусу до грінок, змазаним маслом, додають варення, джем, повидло, шоколад.

Незабаром цю ароматну і апетитну продукцію ТМ «Добра Грінка» можна буде купити також і в магазинах Республіки Білорусь.

Джерело: сайт виробника грінок www.hlib.ua

Be First to Comment

Залишити відповідь