Press "Enter" to skip to content

Басейн під Києвом – де ще вхопити шматочок літа?

Відкритий поруч з р. Вишневе басейн під Києвом, який знаходиться в комплексі відпочинку «Золотий Дуб», став улюбленим місцем дозвілля для дітей та дорослих, особливо спекотним літом. Поплавати в чистій воді, причому на свіжому повітрі, завжди здорово та приємно!

Вода в басейні під м. Вишневе підігрівається та регулярно очищується в автоматичному режимі. Кожен з гостей знайде собі заняття по душі: у басейні працюють гідромасажери та джакузі, а також представлений цілий комплекс розваг на воді!

Навколо басейну розташовано 25 зручних і комфортних шезлонгів, встановлено 4 намети, стилізовані під середземноморський дизайн. Щоб сховатися від палючого сонця, можна сісти за один із 8 столиків, які захищені парасолями і розраховані на 32 посадочних місця. До послуг відвідувачів працює ресторан і літній бар, де завжди є прохолодні напої на будь-який смак.

Відпочинок на свіжому повітрі в басейні під Києвом поряд з Вишневим неймовірно популярний, особливо у тих, хто любить проводити дозвілля з користю для здоров’я разом з усією родиною. Саме в комплексі «Золотий Дуб» в с. Крюківщина можна поєднати корисні водні процедури з чудовим відпочинком, вдихаючи чисте повітря дубового гаю. Та незалежно від віку, кожен зможе вибрати ту розвагу, яка йому подобається найбільше.

Купання у воді комфортної температури, чисте повітря, приємні процедури допоможуть не тільки розслабитися після трудових буднів, але і принесуть величезну користь організму, оздоровлять і омолодять тіло.

У чому користь відпочинку в басейні

Загальновідомо, що плавання справляє ні з чим не порівнянний благотворний і позитивний вплив на людину. Купання у воді зміцнює імунну систему, підвищує тонус і поліпшує загальний настрій. Процедури і розваги на воді, які пропонують в басейні під Києвом комплексу «Золотий Дуб» поряд з м. Вишневе, відмінно знімуть стрес, позбавлять від депресивного стану, приведуть в норму сон і тиск, допоможуть зберегти стрункість фігури!

Популярність відпочинку в відкритому басейні обумовлена тим, що він йде на користь будь-якій людині в будь-якому віці, а особливо тим, хто захоплюється водним спортом і любить плавати на свіжому повітрі. А уважний і ввічливий персонал комплексу «Золотий Дуб» робить все можливе, щоб у кожного гостя залишилися тільки хороші враження від якісного і незабутнього відпочинку в басейні просто неба.

Люди після роботи, неважливо працюють вони у великій міжнародній компанії, на виробництво пластикових карток, у маленькому приватному ФОПі чи на популярне бюро перекладів у Києві, як правило, віддають перевагу тому загородньому комплексу, де є басейн – адже це не тільки створює додаткову зручність, але і свідчить про високий статус закладу. Тому більшість киян воліють проводити своє дозвілля біля води, і все більше жителів столиці відвідують прекрасний заміський комплекс «Золотий Дуб». Адже тут можна і поплавати, і прийняти корисні процедури, у тому числі сонячні ванни в зручних шезлонгах, і насолодитися оригінальними прохолодними напоями з місцевого ресторану.

Заміський комплекс, розташований під Києвом, працює з 10 до 23 години без вихідних, а забронювати шезлонг в ньому можна за телефоном (067) 238-80-80. У цей же час можна відвідати відкритий басейн, літній бар і поласувати смачними стравами в ресторані.

Be First to Comment

Залишити відповідь