Press "Enter" to skip to content

Футболісти національної збірної України відвідали важкопоранених бійців

Гравці національної збірної з футболу відвідали важко поранених воїнів у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мечнікова.

Про це повідомив президент УАФ Андрій Павелко на своїй сторінці у Facebook.

“Напередодні історичного матчу зі збірною Нігерії разом з футболістами і тренерами національної збірної України.

Медики головного прифронтового госпіталю під керівництвом видатного Сергія Риженка врятували і продовжують рятувати життя тисячам наших бійців, починаючи з 2014 року.

В квітні 2018 року, коли ми відвідали лікарню під час трофі-туру кубків Ліги чемпіонів УЄФА, пообіцяв Сергію Анатолійовичу і його колективу, що обов’язково привеземо в Дніпро національну збірну і познайомимо їх з головним тренером Андрієм Шевченком. Сьогодні цю обіцянку було дотримано”, – написав він.

За його словами, співробітники госпіталю — це справжні “ангели-охоронці наших воїнів”.

“… для нас велика честь вручити їм квитки і запросити на завтрашній матч збірної! Багатьом їх пацієнтам з фронту зараз важко не те, що рухатися, а навіть говорити. Та в голосах воїнів звучать тверді нескореність і впевненість в перемозі! Додаткових сил сьогодні їм додало спілкування з улюбленими футболістами і отримані пам’ятні сувеніри і подарунки.

Поправляйтесь якнайшвидше і обов’язково приходьте на матчі збірної! Дякуємо Вам, Герої!!! Міцного здоров’я і миру! Слава Вам! Слава Україні!!!” – резюмував Павелко.

Be First to Comment

Залишити відповідь