Press "Enter" to skip to content

П’яний росіянин, який забув причину свого візиту в Україну, влаштував дебош в аеропорту: відео 18+

Співробітниками Окремого контрольно-пропускного пункту у ніч на 8 травня на пункті пропуску “Жуляни” не пропустили в Україну громадянина Росії, який не зміг пояснити мету свого візиту. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Відзначається, що 38-річний росіянин у відповідь почав агресивно поводитися і викрикувати образи щодо держави і співробітників Держприкордонслужби України. Неадекватність приїжджого чудово підтверджує відеозапис, який оприлюднили у Держприкордонслужбі.

На вимогу прикордонників заспокоїтися і відійти на два кроки назад, людина, яка за зовнішніми ознаками була в стані алкогольного сп’яніння, не відреагувала. і продовжував агресивно поводитися, а також здійснив провокаційні дії щодо спроби подальшого нападу на прикордонний наряд.

Людина була попереджена про застосування спецзасобів та затриманий прикордонниками. Також за злісну непокору законному розпорядженню військовослужбовця на правопорушника складено протокол за ст. 185-10.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Украине скоро откроют «сезон охоты» на евробляхеров: кого и как будут штрафовать

Відтепер росіянину забороненили в’їзд на територію України на три роки. Після завершення всіх процесуальних дій він буде примусово висланий в Росію. На відео нижче можна побачити агресивність молодика.

Be First to Comment

Залишити відповідь