Press "Enter" to skip to content

В Індонезії впав лайнер авіакомпанії Lion Air. На борту було майже 200 людей (КАДРИ)

Лайнер зник з радарів практично одразу після вильоту

В Індонезії розбився пасажирський літак Boeing 737 місцевої авіакомпанії Lion Air. Інцидент стався буквально за лічені хвилини після вильоту з аеропорту Джакарти, на борту перебували 188 осіб, пише Політик посилаючись на Знай.

Лайнер здійснював рейс JT-610 до міста Панкалпінанг на острові Банку, але раптово зник з радарів, за 10 хвилин після старту.

Авіакатастрофа в Індонезії

Одразу після цього індонезійська влада почала пошукову операцію. Перше повідомлення про те, що в морі знайшли великі уламки літака, надійшло від екіпажів цивільних суден, що знаходяться біля місця катастрофи.

Згодом представник агентства з подолання надзвичайних ситуацій Індонезії опублікував в Twitter знімки уламків літака і речей пасажирів.

За попередніми даними, Boeing 737 MAX 8 з бортовим номером PK-LQP компанія Lion Air почала використовувати в серпні цього року.

Lion Air – найбільша приватна авіакомпанія Індонезії, розмір її флоту – понад 100 літаків, в тому числі Boeing 737 різних модифікацій, а також три лайнера Airbus A330-300. Маршрутна мережа авіакомпанії нараховує більше 120 напрямків.

Авіакатастрофа в Індонезії

Дивіться: Авіакатастрофа в Індонезії

Be First to Comment

Залишити відповідь