Press "Enter" to skip to content

Синоптики ощасливили українців спрогнозувавши ще одне “бабине літо”

Переважатиме суха погода, лише ввечері пройде дощ

27 жовтня, температура повітря в Україні підвищиться до +12+18 градусів. Дощі пройдуть переважно на Заході України. У другій половині дня або ввечері опади дійдуть також і до північних областей.

У Києві потепліє до +13 градусів. Переважатиме суха погода, лише ввечері пройде дощ, повідомила синоптик Наталка Діденко, пише Політик посилаючись на Знай.

Потепління пов’язане з розподілом атмосферного тиску та зміною напрямку повітряних мас. Теплі температури затримаються в Україні на тиждень, говорить начальник відділу метеорологічних прогнозів Гідрометцентру Владислав Білик.

Очікується, що така погода буде триматися весь наступний тиждень. Правда, на заході очікуються невеликі дощі, але температури там будуть досить високі для цієї пори року: до +20 градусів денні температури, а на півдні можуть бути до +22+23.

Попередньо, до 5-7 листопада Україна буде залишатися в такому полі підвищеного тиску. У кінці наступного тижня трохи почне холоднішати на сході України. Повітря буде йти з районів центральної Росії і нічні температури опустяться до +2+7 градусів тепла, а денні будуть триматися на позначці +10+15 градусів. На решті ж території буде досить тепла температура повітря в проміжку від +15 до +20 градусів”, – розповів Білик.

Синоптик зазначив, що майбутнє потепління – останнє в цьому році. Через півтора тижні температура повітря почне знижуватися.

Синоптики ощасливили українців спрогнозувавши ще одне "бабине літо"

На вихідних 27-28 жовтня невеликі дощі пройдуть на заході та півночі України. У той же час, в країні очікується потепління, повідомляє Укргідрометцентр.

Завтра синоптики прогнозують опади у вигляді дощу на заході, півночі і в центрі країни.

Нагадаємо, вже зовсім скоро київські школи спорожніють на один тиждень, щоб учні, їхні батьки та вчителі змогли відпочити і набратися сил після двох місяців навчання. З понеділка, 5 листопада, вчителі знову візьмуть школярів у свої обійми.

Be First to Comment

Залишити відповідь