Press "Enter" to skip to content

В “ДНР” показали “агента” СБУ який “вбив” Захарченка (ВІДЕО)

У “ДНР” знайшли, на кого повісити убивство ватажка

У Мережі з’явився скандальний відеозапис з допитом жителя Донецька, якого підозрюють у замаху на ватажка бойовиків так званої “ДНР” Олександра Захарченко.

Надані терористами кадри допиту опублікував один із російських телеканалів, пише Політик посилаючись на Знай.

В ході допиту чоловік, який назвався Олександром Погорєловим, розповідає, як його в 2014 році нібито завербувала контррозвідка СБУ.

За словами чоловіка, він працював у Донецьку під позивним “Легіонер”. Під час роботи на СБУ агент нібито проходив підготовку з мінно-підривної справи на одному з полігонів у Київській області.

У 2018 голу, за словами затриманого, СБУ поставила йому завдання ліквідувати Захарченка. Для цього він встановив бомбу у донецькому ресторані “Пушкін”, куди мав приїхати ватажок бойовиків.

“Це саморобний вибуховий пристрій було виготовлено технічними фахівцями СБУ в яке була вмонтувала відеокамера. Його я отримав через їх перевізника в Донецьку, взяв ці частини і приніс в ресторан “Пушкін”, – розповів чоловіки, як активував бомбу.

В "ДНР" показали "агента" СБУ який "вбив" Захарченка (ВІДЕО)
Кадри з маразматичного відео

При цьому чоловік стверджує, що в Донецьку діяла також іще одна група, метою якої також була ліквідація Захарченко. Її члени нібито використовували “абсолютно новий” вибуховий пристрій, наданий США.

“Вони тестували це вибуховий пристрій в Києві в районі Головпоштамту, через товсті бетонні системи відмінно працював сигнал передавальної частини в районі Бессарабського ринку. На відстані в півтора-два кілометри діє через стіни, перекриття. Цей сигнал не глушити”, – заявив він.

Be First to Comment

Залишити відповідь