Press "Enter" to skip to content

ФК Львів попрощався зі своїм наставником Жилмаром

Він не мав права бути головним тренером ФК Львів.

Жилмар покинув пост головного тренера ФК Львів після того, як керівництво клубу отримало від нього заяву про відставку, повідомив офіційний сайт клубу.

Сьогодні повідомлялося, що ФФУ направила львів’янам лист з вимогою звільнити бразильського тренера, так як він не має необхідного рівня кваліфікації для цієї роботи, Політик посилаючись на СпортАрену.

Для того, щоб займати посаду головного тренера, Жилмар необхідно мати ліцензію тренера PRO. У листі львів’ян кажуть, що у нього є лише тренерська ліцензія категорії А.

Також ФФУ надала львів’янам час до 20 серпня, щоб вони зробили відповідні зміни в тренерському штабі.

Раніше повідомлялося, що він бразилець збирається отримувати українське громадянство. Жилмар протягом семи років зустрічається з українкою, після чого одружився на ній, разом вони виховують дитину.

До ФК Львів бразильський фахівець працював тренером юніорів і помічником головного тренера в запорізькому Металургу, з 2010 по 2014 рік.

В цьому році бразилець повернувся в Україну і очолив ФК Львів. Під його керівництвом львів’яни набрали 4 очки в перших чотирьох турах і займали 7-е місце в турнірній таблиці УПЛ.

Be First to Comment

Залишити відповідь