Press "Enter" to skip to content

Нардеп Шуфрич вперше дав коментар з приводу ДТП за участю сина

Парламентар стверджує, що постраждалого перевезуть до приватної клініки.

Нардеп від “Опозиційного блоку” Нестор Шуфрич перервав свою відпустку і прилетів до Києва через дорожню аварію, яка сталася за участю його сина.

За словами парламентаря, чоловіка, якого збив Шуфрич-молодший, є надія врятувати. Його мають перевезти до приватного медзакладу.

“Переговорив з ізраїльськими лікарями. Є надія на порятунок Олексія (постраждалого в ДТП, – Ред.). Дай Бог йому здоров’я і сил. Зараз готуємо його до перевезення з державної лікарні в приватну клініку. Дасть Бог, наші лікарі та ізраїльські фахівці його врятують. Це головне. Все інше – другорядне”, –  наводить “Главком” цитату Шуфрича, пише Політик посилаючись на ТСН.

Нагадаємо, у суботу ввечері, 26 серпня у центрі Києва син Шуфрича на великій швидкості збив чоловіка на переході.

Шуфрич Нестор Несторович безпосередньо на пішохідному переході збив перехожого. ДТП було скоєна на автомобілі марки Bentley, який синові депутата не належав, а був наданий автосалоном для знімань кліпу його товариша, реп-виконавця, відомого під сценічним ім’ям Pabl.A на парковці клубу FreeДом.

За даними ЗМІ, збитий чоловік перебуває у реанімації у непритомному стані. У нього діагностували складну черепно-мозкову травму.

Be First to Comment

Залишити відповідь