Press "Enter" to skip to content

Інвестиційний банкір Сергій Фурса заявив, що троє нардепів із ВР вже виграли джекпот

Два роки триває розмова про легалізацію азартного бізнесу і навіть створена робоча група у Верховній Раді з шести депутатів, які над цим працюють. І троє з них уже виграли в лотерею.

Про це в ефірі інформаційного проекту «Перші про головне. Коментарі» сказав інвестиційний банкір Сергій Фурса, пише Політик посилаючись на ZIK.

«Треба бути математиком, щоб розповідати такі історії, як виграш в лотерею народними депутатами. Адже вони є просто неможливі. І ви знаєте, що у нас вже два роки триває розмова про легалізацію азартного бізнесу і навіть створена робоча група у Верховній Раді з шести депутатів, які над цим працюють. І три з них уже виграли в лотерею. Тож, я думаю, що в українському випадку математика працює трохи по-іншому», – розповів Фурса.

На його думку, такі виграші в лотерею є очевидною корупцією.

«Це очевидна корупція, яку, на жаль, важко довести. І коли людина таке декларує і думає, що це «прокатить», то це плювок в обличчя всім», – додав він.

Тому для того, щоб у суспільства не було сумнів щодо виграшу, потрібно, аби відповідні органи почали розслідування.

«Це не може бути виграшем, воно так не працює. Дуже хочеться, щоб НАБУ активно зайнялося справою виграшу Олегом Ляшком більше як півмільйона гривень. Хоч я розумію, що довести тут щось буде важко. З іншого боку, усі його виборці мають зрозуміти, чи справді це є виграшем», – прокоментував він.

Також він нагадав, що вже два роки Мінфін намагається легалізувати азартні ігри в Україні.

«Ще Наталія Яресько подавала законопроект, де дохід в Держбюджет від легалізації азартного бізнесу приблизно оцінювався у п’ять мільярдів гривень. Тому бачимо, що виходу з тіні немає, натомість є 500 тисяч гривень Олега Ляшка. Треба зрозуміти, звідки ростуть «ноги» цієї корупції. Звичайно, люди, які відстоюють нелегальні азартні ігри, на цьому заробляють. І треба, щоб ця можливість у них зникла у майбутньому. Тому цей бізнес треба легалізувати», – наголосив Фурса.

Be First to Comment

Залишити відповідь