Press "Enter" to skip to content

Поліція склала протоколи на організаторів “тітушок” під час прориву кордону

Поліція склала протокол за вчинення адміністративного правопорушення на організатора несанкціонованого масового заходу 10 вересня поблизу пункту пропуску “Краковець”.

Про це повідомляє прес-служба партії “Рух нових сил” з посиланням на відповідь Нацполіції на звернення народного депутата Юрія Дерев’янка, пише Політик посилаючись на 24 канал.

Зазначимо, що мовиться про організатора групи осіб, що прибули до “Краковця” з метою висловити протест проти приїзду лідера “Руху нових сил” Міхеїла Саакашвілі.

Додамо, що протокол складено за ч.1 ст. 185-1 КУпАП – Порушення порядку організації і проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій.

“Про проведення масового заходу вказаною групою громадян органи місцевого самоврядування та виконавчої влади не повідомлялись”, – зауважили в поліції.

Окрім того, як повідомили правоохоронці, 10 вересня о 15:13 в Яворівський відділок надійшло повідомлення про те, що близько 10:00 неподалік Краковця було виявлено групу з близько 150 осіб, які почали рухатись колоною до пункту пропуску “Краковець”.

Під час перевірки у більшості з цих людей не виявилось документів, які могли б посвідчувати особу.

“Тому 172 особи поступово, починаючи з 12:30 год., були доставлені в Яворівський ВП ГУНП у Львівській області для уточнення анкетних даних та опитування”, – повідомили в поліції.

До слова, 22 вересня суд визнав винним у незаконному перетині держкордону лідера партії “Рух нових сил” Міхеїла Саакашвілі. А 29 вересня адвокати Саакашвілі оскаржили це рішення суду.

Be First to Comment

Залишити відповідь