Press "Enter" to skip to content

У Росії сталися вибух і пожежа на “безлюдній ділянці” газопроводу (ВІДЕО)

У Росії на газопроводі в Ханти-Мансійському автономному окрузі (ХМАО) Тюменської області стався вибух, після чого спалахнула сильна пожежа. Внаслідок вогняної надзвичайної події, що мала місце у ніч проти 10 березня, попередньо ніхто не постраждав.

Про це повідомляє “РБК-Україна” з посиланням на місцеві ЗМІ, інформує ПОЛІТИК

Вибух пролунав цієї ночі на Бобровському лінійному виробничому управлінні (ЛПЗ) магістральних газопроводів, про що з’являлися повідомлення в пабліках, та йшлося у російському виданні “Муксун.ФМ”, що цитувало місцевого жителя.

Telegram-канал Shot оприлюднив відео потужної пожежі. Зазначається, що НС сталася на газопроводі біля населеного пункту Лихма.

Також вказується, що, за словами місцевих жителів, біля селища був спалах та загоряння. Пожежа була досить потужна, і заграву та стовп диму нібито було видно “за кілька кілометрів”.

Губернатор ХМАО та інші представники влади регіону про інцидент не повідомляли.

Згодом телеканал РЕН із посиланням на прес-службу МНС РФ поінформував, що під час вибуху на території управління ЛПЗ біля селища Лихма ніхто не постраждав. В екстерних службах регіону запевнили, що ділянка “була безлюдна”.

“Постраждалих немає, там безлюдна ділянка. Фахівці туди виїхали”, – розповіли в прес-службі російського МНС.

Це не перший вибух газопроводу в Ханти-Мансійському автономному окрузі. Нагадаємо, що у травні минулого року на території Бобровського управління магістральних газопроводів також стався сильний вибух. Тоді в результаті інциденту загинула одна людина, ще п’ятеро отримали опіки.

Крім того, у середині серпня пролунали вибухи на Талінському нафтовому родовищі у Нягані в ХМАО. Внаслідок події загинули дві людини та повідомлялось про кількох зниклих безвісти.

Be First to Comment

Залишити відповідь