Press "Enter" to skip to content

Зеленський виступив в університеті оборони США

Зеленський зазначив, що “ми разом маємо підтримувати верховенство права, наші інституції та альянси, що захищають демократію та бережуть безпеку, зокрема й НАТО”.

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 11 грудня, виступив перед представниками Національного університету оборони США. Відео виступу опублікувала пресслужба президента.

“Америка та всі інші вільні нації світу мають бути впевнені в собі, у своїй силі, у своєму лідерстві, щоб диктатури сумнівалися в собі та у своїй здатності принижувати свободу. Ми разом маємо підтримувати верховенство права, наші інституції та альянси, що захищають демократію та бережуть безпеку, зокрема й НАТО, щоб ніде у світі, в жодному, навіть найтемнішому куточку планети, не виникало спокуси, що нібито якийсь інший порядок може домінувати у світі, окрім свободи. Я впевнений, що свобода може бути сильнішою, ніж будь-який її ворог. Я впевнений, що свобода повинна перемагати завжди, коли хтось кидає їй виклик”, – зазначив Зеленський.

Повний текст виступу Зеленського в Національному університеті оборони США доступний за посиланням. 

Сьогодні, 11 грудня, президент України Володимир Зеленський прилетів до США, де зустрівся з міністром оборони Ллойдом Остіном та головою Об’єднаного комітету начальників штабів генералом Чарльзом Брауном.

Be First to Comment

Залишити відповідь