Press "Enter" to skip to content

На Таврійському напрямку є рух і успіхи – генерал

За останню добу втрати ворога склали 257 осіб – 49 загиблих і 208 поранених. Також вчора було знищено 16 одиниць техніки.

Сили оборони України мають успіхи на Таврійському напрямку. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ Таврія бригадний генерал Олександр Тарнавський у Telegram в п’ятницю, 11 серпня.

“Таврійський напрямок. Є рух вперед та успіхи. Артилерійські підрозділи Сил оборони таврійського напрямку протягом доби виконали 1464 вогневих завдання”, – написав він.

За останню добу втрати ворога склали 257 осіб – 49 загиблих і 208 поранених. Також вчора було знищено 16 одиниць техніки ворога, зокрема чотири бойові броньовані машини, три артилерійські системи та міномети, одна ракетна система залпового вогню, один БПЛА, п’ять одиниць автомобільної та дві одиниці спеціальної техніки. Також знищено п’ять складів боєприпасів.

Раніше повідомлялося, що командування військ РФ приховує значні втрати на фронті. Тіла загиблих окупантів не везуть до Росії, а хоронять на тимчасово захоплених територіях України. Також в районі Мелітополя майже безперервно здійснюється кремація тіл російських військовослужбовців.

Be First to Comment

Залишити відповідь