Press "Enter" to skip to content

Кінг та Маск обмінялися твітами про Україну

Письменник закликав пожертвувати плату за “синю галочку” його облікового запису в соцмережі на допомогу Україні. Бізнесмен у відповідь заявив, що вже допоміг 100 мільйонів доларів.

Американський письменник Стівен Кінг 22 квітня запропонував власнику Twitter Ілону Маску перерахувати гроші за його “синю галочку” верифікації облікового запису українському Фонду Сергія Притули.

“Я думаю, що Маск має віддати мою синю галочку на благодійність. Я рекомендую Фонд Притули, який надає послуги з порятунку життя в Україні. Це лише вісім доларів, тому, можливо, Маск міг би додати трохи більше”, – написав Кінг.

Днями Twitter почав видаляти “сині галочки” верифікації у користувачів, які не оформили платну підписку. При цьому у Кінга вона залишилася і, як виявилося, її особисто забезпечив Маск.

У відповідь на рекомендацію письменника бізнесмен 23 квітня заявив, що вже пожертвував Україні 100 мільйонів доларів і спитав, скільки перерахував сам Кінг.

До своєї посади Маск додав твіт голови Мінцифри України Михайла Федорова від 24 жовтня 2022 року, в якому той дякує йому за системи Starlink.

Be First to Comment

Залишити відповідь