Press "Enter" to skip to content

Зеленський: Окупант відчуватиме нашу силу

Командувачі чудово розуміють, що їхнє завдання – робити все, щоб придушувати вогонь терористів, зазначив президент, повідомляючи про засідання Ставки.

У вечірньому відеозверненні до народу України президент Володимир Зеленський повідомив про чергове засідання Ставки.

“Провів засідання Ставки – суто з фронтової та ситуації безпеки. Загальну доповідь зробив Головнокомандувач. Була доповідь розвідки. Детально – за конкретними бойовими напрямками, від командуючих угруповань наших військ. ОСУВ Хортиця – ключова увага Бахмута. “Була докладна доповідь генерала Тарнавського. ОСУВ Одеса – доповідь щодо ситуації за південним напрямом. Зокрема, про те, що стосується Херсона та Херсонщини. Звичайно, не залишаємо поза увагою північ нашої держави, кордон”, – зазначив Зеленський.
Окремо президент зупинився на темі чергового обстрілу Запоріжжя.
“На сьогоднішній звірячий російський ракетний обстріл Запоріжжя буде наша відповідь як військова, так і юридична. Окупант неминуче відчуватиме нашу силу. Силу справедливості – у всіх сенсах слова. Командувачі чудово розуміють, що їхнє завдання – робити все, щоб придушувати вогонь терористів. постійно працюємо із партнерами над тим, щоб далекобійність наших можливостей зростала”, – сказав Зеленський.
Звернення традиційно завершувалося словами подяки всім, хто наближає перемогу.
“Дякую всім, хто щодобово привчає Росію до думки, що Україну – не зламати. Ми вистоїмо. Ми переможемо. І притягнемо до відповідальності всіх російських терористів. Слава нашим воїнам! Слава Україні!” – сказав президент.

Be First to Comment

Залишити відповідь