Press "Enter" to skip to content

Обстріли на Дніпропетровщині почастішали: Вілкул розповів про приліт “Смерчів”

На щастя, обійшлося без жертв серед мирного населення

У Кривому Розі Дніпропетровської області за останню добу збільшилася інтенсивність ворожих обстрілів — зафіксовано прильоти “Смерчів”, проте про жертв і постраждалих наразі не йдеться.

Про це у понеділок, 25 квітня, повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

За словами Вілкула, російські окупанти системою залпового вогню “Смерч” вдарили по околицях села Новолатівка — туди прилетіло два снаряди. Також було обстріляно території Зеленодольської громади, селища Новопавлівка, Нововоронцовка, Трудолюбівка, Князівка. На щастя, обійшлося без жертв.

“Орки сьогодні кілька разів намагалися переходити в атаку на лінії зіткнення, що проходить усередині Херсонської області, з використанням бронетехніки та піхотних підрозділів. Завдяки мужності та героїзму наших солдатів успіху не мали. Ворог відступив, зазнавши значних втрат у техніці та живій силі”, — повідомив начальник воєнної адміністрації Кривого Рогу.

Він додав, що українські військові працюють над посиленням оборони області, будуються нові оборонні споруди.

ВСІ ЗВІРСТВА РАШИСТІВ В УКРАЇНІ, БУЧІ, МАРІУПОЛІ, ХАРКОВІ ітд. ДУЖЕ ВАЖКІ 18+, ТОМУ МИ РОЗМІСТИЛИ ЇХ В ТЕЛЕГРАМІ 

Вілкул також зазначив, що на Дніпропетровщині стало набагато більше біженців із Херсонської області. У зв’язку з чим закликав громадян надавати їм допомогу та додав, що держава готова компенсувати витрати на комуналку та деякі інші витрати.

Be First to Comment

Залишити відповідь