Press "Enter" to skip to content

ЗСУ готові реагувати на наміри ворога активізувати сили у придністров’ї

Збройні сили України готові реагувати на спроби задіяти у воєнних діях підрозділи рф з придністров’я – агресор здійснює підготовку аеродрому тирасполя для прийому літаків, що спроможні підтримувати наступальні операції на півдні України.

Про це повідомляє в Телеграмі офіцер оперативного командування «Південь» Владислав Назаров, передає Політик посилаючись на Укрінформ.

«Намагання ворога активізувати наявні сили з території самопроголошеної придністровсько-молдовської республіки для підтримки наступальної операції на півдні нами відстежуються, наші сили готові до реагування. Підготовка аеродрому може свідчити про активізацію повітряних атак», – зазначив Назаров.

За його словами, ворог також здійснює повітряні розвідки, але наші сили протиповітряної оборони напоготові й реагують влучно.

ВСІ ЖАХІТТЯ РАШИСТІВ В УКРАЇНІ, ТА БУЧІ ЗОКРЕМА ДУЖЕ ВАЖКІ, ТОМУ МИ РОЗМІСТИЛИ ЇХ В ТЕЛЕГРАМІ 

Полковник Назаров також запевнив, що сили охорони та оборони півдня України – на захисті безпеки жителів. “Робимо все, щоб обстановка в регіоні була стабільною і контрольованою”, – запевнив речник ОК «Південь».

Be First to Comment

Залишити відповідь