Press "Enter" to skip to content

Повінь в Індонезії забрала життя уже 43 людей

У результаті повені в столиці Індонезії Джакарті і прилеглих районах загинули вже 43 людини.

Про це повідомляє Політик посилаючись на УНН з посиланням на AFP.

“У п’ятницю індонезійські рятувальники шукали зниклих безвісти після зливових паводків і зсувів ґрунту, викликаних проливними дощами, в результаті яких в Джакартському регіоні загинули щонайменше 43 людини”, – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що близько десятка людей як і раніше вважаються зниклими безвісти.

Так, за даними влади, близько 192 тисяч жителів було евакуйовано в тимчасові притулки, причому багато хто з них не зміг повернутися у свої будинки.

У виданні повідомляють, що вода відступила в багатьох районах, і енергопостачання, яке було відключено в багатьох районах, відновлюється. Планується продовжити і пошуки постраждалих.

Міністерство охорони здоров’я Індонезії заявило, що направило близько 11 тис. працівників для розповсюдження ліків, дезінфікуючих гігієнічних наборів і продуктів харчування з метою запобігання спалахам гепатиту А, лихоманки денге, які переносяться комарами, і інших захворювань, включаючи інфекції, пов’язані з контактом з мертвими тваринами.

Нагадаємо, що десятки тисяч людей були евакуйовані в столиці Індонезії Джакарті 2 січня після раптових повеней і зсувів ґрунту в регіоні.

Be First to Comment

Залишити відповідь