Press "Enter" to skip to content

Пропагандистський російський канал RT оштрафували на 200 тисяч фунтів за необ’єктивність

Британський медіарегулятора Ofcom оштрафував російський державний канал RT (колишній Russia Today) за необ’єктивність на 200 тисяч фунтів стерлінгів.

Про це повідомляється на сайті служби, передає Політик посилаючись на Радіо Свобода.

Розслідування показало, що російський канал не зміг зберегти “належну неупередженість” в семи новинних сюжетах в період з 17 березня по 26 квітня 2018 року. Сюжети були в основному пов’язані з висвітленням подій в Солсбері, а також збройного конфлікту в Сирії.

Про претензії регулятора до російського каналу стало відомо в грудні 2018 року. Представники телеканалу тоді відзначили, що “розчаровані” рішенням. “Регулятор не приділив належної уваги правам як самого телеканалу RT, так і його глядачів”, – цитувало РІА Новости заяву каналу. Канал оскаржив рішення в суді.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Кошовий блискуче поставив Скабєєву і решту пропагандистів Кремля в ступор (ВІДЕО)

У квітні російський Роскомнадзор обіцяв застосувати санкції до британського суспільного каналу Бі-бі-сі, якщо RT буде покараний. У січні відомство звинуватило “Російську службу Бі-бі-сі” в “транслювання ідеологічних установок міжнародних терористичних організацій”.

Подписывайтесь на наш Телеграм канал, там много контента который удаляют во всех социальных сетях t.me/iprostir ну и плюс свежие новости.

Be First to Comment

Залишити відповідь