Press "Enter" to skip to content

Звинувачена в сепаратизмі Штепа поскаржилася на побої у СІЗО (ФОТО)

Колишній мер Слов’янська Неля Штепа скаржиться на те, що її побили в харківському СІЗО. Вона незадоволена умовами в яких її утримують.

Про це повідомив адвокат Олександр Тананакін на свій сторінці в соцмережі.

“24 червня 2017 року офіцер ХУІНа мене побив. Керівництво, щоб уникнути конфлікту, відразу ж перевело Щербина в іншу установу – 18 колонію”, – написала лист міністру юстиції Штепа, пише Політик посилаючись на gazeta.

Скаржиться на погані умови в камері.

“Чорна підлога, чорні стіни. В камері містяться 14 осіб, всі курять, витяжки немає. Підлога пісочно-земляна. Таргани, миші”, – пояснила.

Нелю Штепу звинувачують у сепаратизмі, сприянні псевдореферендуму 11 травня 2014 року на Донеччині та діяльності бойовиків ДНР. 27 квітня 2014-го закликала російського президента 64-річного Володимира Путіна “захистити Слов’янськ”.

11 липня 2014 року правоохоронці затримали Штепу за підозрою у посяганні на цілісність і недоторканність України та створення терористичного угруповання. Нині вона в слідчому ізоляторі. Їй загрожує довічне ув′язнення. На суді пояснювала, що закликати Путіна змусили терористи, які її били. А інтерв’ю для російських видань зроблені “під дулом автомата”.

Be First to Comment

Залишити відповідь