Press "Enter" to skip to content

Російський журналіст назвав умову, за якої проблема Донбасу “розвисне”

Проблема Донбасу зависла до того моменту, поки президент РФ Володимир Путін і його оточення позбудуться влади.

Про це сказав головний редактор незалежної громадсько-політичного каналу Sotnik-TV, російський журналіст, письменник, публіцист Олександр Сотник під час чату на “Главреді“. Поки глава Росії при владі, українську державу він у спокої не залишить, розповів літератор.

“Я не скажу, скільки років (може ще висіти проблема Донбасу – ред.), але позначу ту точку, від якої можна буде відштовхуватися – це точка відсутності Володимира Путіна в Кремлі, тобто позбавлення Путіна і його оточення влади, зміна політики по відношенню до України і зовнішньої політики Росії в цілому”, – зазначив співрозмовник.

За його словами, тільки тоді можна буде говорити про те, що Україна зможе без зовнішнього втручання приймати які-небудь рішення щодо Донбасу. “З Кримом же все буде дуже складно”, – додав журналіст. “Так і з Путіним все буде дуже складно.

Поки він при владі, Україну він у спокої не залишить. Якщо говорити зовсім стисло: поки при владі Путін і його оточення, навіть якщо він піде, і прийде його наступник, нинішня політика продовжиться. Поки путіністи при владі, поки вони в Кремлі, така біда з Україною буде і далі відбуватися”, – підкреслив публіцист.

Be First to Comment

Залишити відповідь