Press "Enter" to skip to content

Фейгін повідомив, що зниклий син українського військового може бути в Краснодарі в казематах ФСБ

Російський адвокат Марк Фейгін навіть припустив, якою може бути реакція ФСБ.

Зниклий син члена громадської ради Держприкордонслужби України, 19-річний Павло Гриб, може перебувати у Краснодарі у місцевій ФСБ, пише «Єврорадіо».

«Такі випадки вже були. Потім людина з’являлась в Росії і робилася заява з боку ФСБ, що людина сама переїхала кордон. Сама, добровільно приїхала на територію Росії і сама здалася російській владі, бо дізналася, що знаходиться в розшуку. Схема, яка буде застосована для пояснення того, як цей хлопець, якщо це все ж з’ясується, виявився на території Росії, буде схожою», – припустив російський адвокат Марк Фейгін, пише Політик посилаючись на УНІАН.

При цьому видання повідомляє, посилаючись на неофіційну інформацію, що Павло Гриб дійсно знаходиться в Краснодарі, в місцевій ФСБ.

«Але офіційно нам цього не підтвердили. Хоча і не спростували. Прес-офіцер УФСБ РФ по Краснодарському краю настійно порадив дзвонити за коментарями до Москви», – пише видання.

За даними ТСН, Павло Гриб переписувався у соцмережі з 17-річною дівчиною з Сочі. Та пізніше розповіла журналістам, що її шантажували співробітники спецслужб. Саме дівчина призначила Грибу зустріч у Гомелі.

Be First to Comment

Залишити відповідь