Press "Enter" to skip to content

Держсекретар США Помпео, разом із МЗС країн НАТО зробили заяву щодо окупованих РФ українських земель

Державний секретар США Майк Помпео і міністри закордонних справ країн НАТО підтвердили, що не вестимуть справ з Росією, як зазвичай, до виконання Москвою своїх зобов’язань за мінськими угодами і повернення контролю над окупованим Кримом Україні. Про це заявила офіційний представник держдепу США Хізер Нойєрт, передає Політик посилаючись на УНН.

“Держсекретар Помпео і міністри закордонних справ країн НАТО підтверджують: НАТО не буде повертатися до ведення справ з Росією, як зазвичай, поки Росія не виконає свої зобов’язання за мінськими угодами, не виведе сили і не припинить підтримку своїх маріонеток на Донбасі та не поверне контроль над Кримом Україні”, – повідомила Нойєрт в Twitter.

Нагадаємо, екс-директор ЦРУ Майк Помпео, який був затверджений на посаді держсекретаря США, приступив до виконання своїх обов’язків.

З 26 по 30 квітня проходить перше закордонне турне Помпео на посаді держсекретаря. Він відвідає Брюссель, Ер-Ріяд, Єрусалим і Амман. У Брюсселі він зустрінеться з Генсеком НАТО Йєнсом Столтенбергом і візьме участь в нараді міністром закордонних справ країн НАТО.

Be First to Comment

Залишити відповідь