Press "Enter" to skip to content

Терористи застосували важкі міномети та гранатомети біля Водяного, є загиблий та поранені – штаб

Крім того, бойовики застосували 122-мм артилерію, міномети різних калібрів та озброєння БМП по опорних пунктах ЗСУ поблизу Троїцького.

На Донбасі за минулу добу, 21 лютого, російсько-окупаційні війська 20 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, один український військовий загинув, троє військовослужбовців були поранені, ще один – отримав бойове травмування. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, інформує Політик з посиланням на Тиждень.

“Унаслідок ворожого вогню троє українських захисників було поранено, ще один отримав бойове травмування. На жаль, у результаті необережного поводження зі зброєю загинув один український військовослужбовець”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на Луганському напрямку бойовики застосували 122-мм артилерію, міномети різних калібрів та озброєння БМП по опорних пунктах ЗСУ поблизу Троїцького. Крім того, з мінометів калібру 82-мм окупанти вели вогонь біля Кримського, Новоолександрівки і Катеринівки.

“З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, загарбники обстрілювали оборонців Луганського, Залізного та Новолуганського, а захисників Майорська – із зенітної установки. Зі стрілецької зброї загарбники провокували наших воїнів неподалік Зайцевого”, – додали в штабі.

На Донецькому напрямку незаконні збройні формування з мінометів калібру 120 та 82-мм і гранатометів вели вогонь біля Водяного та Лебединського, що на приморській ділянці української оборони. Зі стрілецької зброї окупанти обстріляли позиції сил АТО в районі Авдіївки.

Be First to Comment

Залишити відповідь