Press "Enter" to skip to content

РНБО займеться проблемами з корупцією навколо паспортів, за якими поїхали кримчани – Мустафа Джемілєв

Жителі анексованого Криму налагодили корупційний бізнес з оформлення біометричних паспортів – Джемілєв.

Рада національної безпеки і оборони України в найближчі дні розгляне ситуацію з проблемами переселенців з окупованого Криму, в тому числі з ситуацією навколо видачі закордонних паспортів.

Про це повідомив лідер кримськотатарського народу, народний депутат України Мустафа Джемілєв, передає Політик посила.чись на Укрінформ.

За його словами, було отримано негативну інформацію про явища, які відбуваються в прикордонних з Кримом районах, а також з рішенням проблем кримчан.

“Особливо в області, скажімо, видачі паспортів. Тут явні елементи корупції, а також беззаконня щодо цих осіб (кримчан ред.)”, – підкреслив Джемільов.

Він пояснив, що в Криму налагодили бізнес з оформлення біометричних закордонних паспортів. При цьому мова йде про безпроблемне отримання документа, навколо якого зараз в Україні ажіотаж, за допомогою корупційних схем.

“Отримуємо інформацію, автобусами приїжджають з Севастополя люди, за дуже короткий час отримують ці безвізи, і їдуть, а інші громадяни, в тому числі кримські татари, етнічні українці, які принципово не платять ніяких незаконних грошей, змушені по кілька разів приїжджати (на материкову Україна для оформлення паспорта – ред.) “, – пояснив він.

Нагадаємо, 17 серпня президент Петро Порошенко призначив Бориса Бабіна постійним представником глави держави в Автономній Республіці Крим.

Be First to Comment

Залишити відповідь