Press "Enter" to skip to content

Порошенко з перевіркою на кіровоградщині. Перевіріяє готовність засобів ППО

Президент України Петро Порошенко відвідав одну із військових частин Повітряних сил Збройних сил України у Кіровоградській області та ознайомився з її функціонуванням і бойовою готовністю.

“Главі держави також було продемонстровано зразки безпілотних літальних апаратів (БПЛА) вітчизняного виробництва, зокрема БПЛА для здійснення розвідки розстановки сил ворога в будь-який час доби, обладнання для оптико-електронної розвідки і засоби радіоелектронної боротьби. Також було продемонстровано роботу безпілотників і засобів протиповітряної оборони”, – йдеться в повідомленні, оприлюдненому в понеділок увечері на сайті глави Української держави, пише Політик посилаючись на Інтерфакс.

Президент також відвідав підрозділ протиповітряної оборони, де заступник начальника Центрального управління Повітряних сил ЗСУ полковник Валерій Гриневич і заступник начальника Центрального управління РЕБ ГУ зв’язку ЗСУ полковник Валерій Волков ознайомили главу держави з наявними засобами ППО і практичними діями особового складу при виконанні заходів по боротьбі з безпілотними летальними апаратами.

Be First to Comment

Залишити відповідь