Press "Enter" to skip to content

Чубаров запевнив, що є радикальні засоби, які здатні зупинити Росію

Українська держава не зможе ніяк ані зупинити репресії, ані навіть їх мінімізувати. Якраз в цій ситуації ми не можемо дорікати владі, оскільки і міжнародна спільнота, наші партнери – не в змозі змусити Росію рахуватися з нормами міжнародного права, заявив глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Рафат Чубаров вважає, що існує лише один спосіб тиску на Росію – посилення санкцій, пише Політик посилаючись на Соцпортал.

Для цього потрібно посилювати санкції, нарощувати обмеження можливостей Росії в різних сферах, зокрема в енергетиці, оголошувати ембарго на російські енергоносії хоча б на один рік – тобто вдаватися до кардинальних заходів. Поки це не вдається в силу роз’єднаності західних політиків за рахунок дуже потужного російського лобі. Але це і є основне завдання України – і далі продовжувати переконувати світ у тому, що головні виклики і небезпеки з боку Росії стосуються не тільки і не стільки України, що вони нависли над практично всім цивілізованим світом, – йдеться в повідомленні.

Як повідомлялось раніше, у Криму окупанти блокують базу відпочинку перед акцією кримських татар.

Be First to Comment

Залишити відповідь