Press "Enter" to skip to content

Втрати російський вісьйськових за час навчань “Захід 2017” шокували навіть фанатів Путіна

Соцмережі підрахували втрати Росії під час проведення військових навчань у Білорусі.

У Білорусі наближаються до завершення наймасштабніші російські військові навчання “Захід-2017”. Але Росія не змогла їх завершити тріумфальною перемогою.

Про це повідомив блогер Сергій Геращенко в Facebook. Він зазначив, що однозначним переможцем на навчаннях стала вигадана країна Вейшнорія. Її армія ще навіть не починала воювати, а Росія вже зазнала втрат, пише Політик посилаючись на Знай.

У мережі підрахували, скільки техніки вийшло з ладу, а скільки військовослужбовців не змогли дійти до фіналу маневрів. У список включили небойові втрати, які сталися не тільки під час навчання, а інциденти, що збіглися за часом з ними.

Так серед втрат вказано командувача Повітряно-десантними військами (ВДВ) Росії генерал-полковника Андрія Сердюкова, який потрапив у ДТП. У списку також фігурує заступник Головкому по повітряно-десантній підготовці генерал-майор Володимир Кочетков, помічник головкому ВДВ, ад’ютант головкому ВДВ, два або три журналісти-пропагандисти.

“Підказали в коментах ще й відділення з 6 саперів, корвет класу” Безстрашний “, стратегічний бомбардувальник Ту-22М3, навчально-бойовий літак ЯК-130, машину управління БЛА комплексу РБ-341В “Леєр-3″… Уже зараз можна сказати, що навчання вдалися. Рівень підготовки продемонстрований, але ж це тільки початок!” – підсумував блогер.

Він додав, що в список втрат потрапили тільки ті факти, які оголошувалися офіційно або їх задокументували користувачі соцмережі.

Be First to Comment

Залишити відповідь