Press "Enter" to skip to content

США та Росія планують провести переговори у Фінляндії

Топ-дипломати США та Росії на початку наступного тижня зустрінуться в Скандинавії, щоб врегулювати напруженість, що спричинила повернення до ворожнечі часів «холодної війни».

Про це повідомляє The Associated Press із посиланням на джерела в американських дипломатичних колах, пише Політик посилаючись на Вголос.

За даними агентства, у Фінляндії відбудеться зустріч заступника секретаря Державного департаменту США з політичних питань Томаса Шеннона і заступника міністра закордонних справ Російської Федерації Сергія Рябкова.

Шеннон і Рябков раніше вже провели кілька раундів переговорів, спрямованих на розв’язання конфліктних питань у відносинах між США та Росією, включаючи закриття дипломатичних місій та вислання дипломатів.

Планується, що переговори на наступному тижні будуть охоплювати ці питання, а також більш широкі стратегічні відносини та питання контролю над озброєнням.

Очікується, що у субботу буде офіційно повідомлено про цю зустріч. Два попередніх раунди переговорів між Шенноном і Рябковим закінчилися безрезультатно.

Be First to Comment

Залишити відповідь