Press "Enter" to skip to content

Експерт пояснив причину посиленого завдання росіянами ракетних ударів по Україні

Російські загарбники посилено завдають ударів по Україні для відволікання уваги своєї біомаси від невдач та активної української кампанії з ураження російських нафтопереробних заводів. Про це військовий експерт, полковник Збройних сил України Петро Черник повідомив в ефірі інформаційного телемарафону, передає УНІАН, інформує ПОЛІТИК

Зокрема, у нього запитали, чому саме зараз росіяни атакують об’єкти енергетичної інфраструктури України і за минулий тиждень випустили величезну кількість ракет і “шахедів”.

“Направду, емоційна складова. Росіяни зазнають просто неймовірною атаки, яка називається атакою по їхній нафтопереробній галузі. Це дуже серйозно. Це щось безпрецедентне. Вони не можуть впоратися з дрібненьким Російським добровольчим корпусом, який дошкуляє їм на кордонах. І за принципом перемикання уваги і відволікання своєї біомаси від невдач вони будуть вдаватися до чогось подібного”, – наголосив Черник.

Водночас він відзначив, що загроза для українців не зникає, але суспільству треба вчитися менше нагнітати страху, аніж вартує це робити.

Експерт нагадав, що у період кінця 2022 року – перших місяців 2023 року росіяни набагато більше випустили ракет, аніж це роблять зараз.

Be First to Comment

Залишити відповідь